Haberler

Alman Sosyal Demokrat Partisi Genel Başkanı Kurt Beck:

Alman Sosyal Demokrat Partisi (Spd) Genel Başkanı Kurt Beck, Hessen Eyalet Seçimlerinde Andrea Ypsilanti'nin Büyük Bir Başarı Elde Ettiğini Söyledi.

Alman Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Genel Başkanı Kurt Beck, Hessen eyalet seçimlerinde Andrea Ypsilanti'nin büyük bir başarı elde ettiğini söyledi.

SPD Merkez Binası Willy - Brandt - Haus'da konuşan Beck, partisinin başarısının devamının geleceğini ifade etti.

Berlin'e Hükümet Eden Belediye Başkanı Claus Wowereit başta olmak üzere pek çok partilinin de hazır bulunduğu basın toplantısına Kurt Beck, Ypsilanti ile birlikte katıldı.

Beck, "Herşeyden önce Andrea Ypsilanti'yi gösterdiği başarıdan dolayı kutlamak için biraraya geldik. Andrea'nın müthiş başarısını yürekten kutluyoruz. Sevgili Andrea, yürüttüğün seçim kampanyasından ötürü seni yürekten kutluyoruz. Ayrıca biz Aşağı Saksonya'da da benzeri bir başarıyı yakalayacağımızdan eminiz" diye konuştu.

Aşağı Saksonya SPD başbakan adayı Wolfgag Jüttner' e de teşekkür eden Beck, Aşağı Saksonya'da da önemli seçim kampanyası konuları olduğuna işaret etti. 24 Haziran'da Hamburg'da yapılacak yerel seçimlere de dikkat çeken Beck, Hamburg SPD başbakan adayı Micheal Naumann'a da gerekli desteği vereceklerinin altını çizdi.

(SE-İÖZ-İÖZ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title