Haberler

AK Parti'nin Muğla Adayı Harmandar, Datça'nın Nabzını Tuttu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar, seçim çalışmaları kapsamında Datça'da partilileriyle buluştu.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, seçim çalışmaları kapsamında Datça'da partilileriyle buluştu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Harmandar, Datça'daki programına Kızlan köyünde vefat eden bir vatandaşın cenazesine katılarak başladı. Daha sonra AK Parti Datça İlçe Başkanlığına gelen Mansur Harmandar, burada ilçe yönetimiyle tanıştı sorunları dinledi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, yaptığı açıklamada; "Buraya geldiğimiz yol çok virajlı. Bu yolun yeniden yapılmasına karar verdik. Datça'nın imar sorununu yeniden ele alacağız. Kıyı bölgelerinde bulunan SİT sorununu yeniden ele alıp çözüme kavuşturacağız. Datça'nın alt yapı çalışmalarını tamamlayıp, Datça içi ve köylerinin yol ve alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturacağız. İlçeye gençlik merkezi yaparak içinde spor yapılabilecek sahalar ile sanat faaliyetleri için salonlar ve cep sineması yapacağız. Ayrıca TOKİ ile işbirliği yaparak mevsimlik işçilerin barınabileceği konutlar inşa edeceğiz. Kısaca Datça'nın sorunu çok. Bunları halletmek için çok çalışıp kısa sürede çözüme kavuşturacağız" dedi.

AK Parti'li Mansur Harmandar, daha sonra ilçe ve köylerde bir dizi temas gerçekleştirerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mansur Harmandar Ak Parti Muğla Datça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title