Haberler

AK Parti Milletvekili Enç, "Ak Parti Çiftçinin ve Köylünün Umudu"

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, seçim çalışmalarını Kaş ilçesinde mahalle ve yaylalarda sürdürdü.

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, seçim çalışmalarını Kaş ilçesinde mahalle ve yaylalarda sürdürdü. Sabah erken saatlerinde Kaş ilçesinde seçim çalışmalarına başlayan AK Parti AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan, Yayla Kılıçlı Mahallesi, Yeşil Barak, Bayındır ve Gömbe'de vatandaşlarla bir araya geldi. Ev ve işyerlerini ziyaret eden Enç, girdiği her evde ve işyerinde vatandaşların ilgisiyle karşılaştığını söyledi. Enç, "Kaş kırsalında yaşayan vatandaşlarımız yıllarca ihmal edilmiş. Elektriğe, asfalt yola ve içme suyuna AK Parti iktidarıyla kavuşmuş. Her iki lafın birisi AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür. Görüyoruz ki, AK Parti, kırsalda yaşayan köylümüzün ve çiftçimizin umudu olmuş. Bunları duymak bizim için büyük onur ve en büyük mutluluk kaynağımız. Köylümüz ve çiftçimiz için daha çok çalışacağız ve buralara daha fazla hizmet getirebilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız" diye konuştu.

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Cemre Mahallesi, Sütleğen, Yuvacık, Çavdır, Palamut, Çamlıköy, Yayla Aklar, Kınık ve Sinekçi mahallelerinde de vatandaşlarla buluşan Enç, ev ve işyeri ziyaretlerinin yanı sıra taziye ve hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar mahalle ve yaylalarda, gittikleri her yerde vatandaşların teveccühüyle karşılandıklarını belirten Enç, "Bakanlarımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, milletvekillerimiz ve adaylarımız, teşkilatlarımız olarak tüm AK Parti kadroları, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Antalya'nın sahilinden kırsalına, mahallesinden yaylasına hak ettiği hizmeti alabilmesi için seferber olduk. İktidar olamayacağını bildikleri halde bir sandalye fazla kazanmak için boş vaatlerde bulunan muhalefete kanmayın. Geçmişte sorumluluk verdiğiniz siyasilerin, yükü kaldıramayıp 2.5 yıl sonra kaçtıklarını hatırlayın" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title