Haberler

AK Parti'li Özkan: Akşener'in hadsiz tutumunda ittifakı sürdürme amacı var

Güncelleme:

AK Parti'li Özkan: Akşener'in hadsiz tutumunda ittifakı sürdürme amacı varAK Parti TBMM Grup Başkanvekili Cahit Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleriyle ilgili, "Meral Akşener'in hadsiz tutumunda elbette CHP, HDP ve İYİ Parti'nin...

Ak Parti'li Özkan: Akşener'in hadsiz tutumunda ittifakı sürdürme amacı var

Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Cahit Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleriyle ilgili, "Meral Akşener'in hadsiz tutumunda elbette CHP, HDP ve İYİ Parti'nin yapmış olduğu gizli ve açık ittifakın tabanını konsolide etmek ve gelecekle ilgili kararlı ittifakını sürdürmek amacını hep beraber gördük" dedi.

Cahit Özkan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleriyle ilgili, Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Davos Zirvesi'ndeki 'one minute' çıkışını hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu tepkisi, uluslararası mekanizmaların meseleye yaklaşımını artırmıştır. Ramazan Bayramı'nda 20'den fazla devlet başkanıyla Sayın Cumhurbaşkanımız temas kurmak suretiyle, meselenin çözümüne katkı sunmaya devam etmiştir. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunu toplantıya davet etmiş, maalesef uluslararası mekanizma bu sorunun çözümüne de kayıtsız kalmıştır" dedi.

Özkan, Türkiye düşmanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı hadsiz yaklaşımlar sergilediğini belirterek, "Bu yaklaşımın, milli bir gelenekten geldiğini ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gelmesi manidardır. Açıkça Meral Akşener'in hadsiz tutumunda elbette CHP, HDP ve İYİ Parti'nin yapmış olduğu gizli ve açık ittifakın tabanını konsolide etmek ve gelecekle ilgili kararlı ittifakını sürdürmek amacını hep beraber gördük" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Akşener hakkında tazminat davası açtığını hatırlatan Özkan, "Hadsiz yaklaşım tarihe kara bir leke olarak, İYİ Parti Genel Başkanı'nın alnına yapışacaktır. İYİ Parti Genel Başkanı, söylemlerine sosyal medya hesabından devam ederek, meseleye ne kadar uzak olduğunu gösterdi. Hiçbir zaman Akşener'in ağzından, FETÖ'ye, PKK'ya, Türkiye düşmanlarına, İsrail'e karşı bir tepki göremezsiniz. Sizde onur, haysiyet, şeref varsa kendi sözcünüze hakaret eden HDP'li milletvekiline bir şey söylemediniz, söyleyemezsiniz; çünkü ittifakınız bozulur, 2023'e yürüyemezsiniz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Meral Akşener İYİ Parti AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title