Haberler

AK Parti "Karatay Gençlik Buluşmaları" Yapıldı

AK Parti Karatay Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, "Karatay Gençlik Buluşmaları" toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

AK Parti Karatay Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, "Karatay Gençlik Buluşmaları" toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Zemburi Emekliler Konağı'ndaki toplantıda, yeniden yapılanma sürecine giren teşkilatın büyük bir aile haline geldiğini söyledi.

Yönetim kurulu ve yedek yönetim haricinde iki tane daha alt komisyon kurduklarını belirten Çelik, ilçenin sanayi bölgesi olması özelliğini de dikkate alarak, sanayi komisyonu oluşturduklarını ifade etti.

Bu şekilde sanayilerde çalışan gençlere ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Ülkemizde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederken, teşkilatımıza gelen genç kardeşlerimizi tarihi, milli ve dini değerleriyle buluşturmak için, yönetimimizden tüm komisyonlara kadar eğitim programları düzenliyoruz. Birimlerimiz kendi aralarında toplantılar düzenlerken, bizler de komisyonların katıldığı aylık toplantı yapmaya karar verdik. Bugün bu toplantıların ilkini yapmanın sevincini duyuyoruz. Unutmayalım ki biz kocaman bir aileyiz. Bu davada omuz omuza çalışacağız. Ülkemizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Muhammed Said Ak Parti Karatay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title