Haberler

AK Parti Edirne Milletvekili Budak:

AK Parti Gurup Toplantısına Katılan Kocahıdır Belediye Başkanı Ali Ercan'a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Parti Rozeti Takıldı

AK Parti Gurup toplantısına katılan Kocahıdır Belediye başkanı Ali Ercan'a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takıldı.

AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak yaptığı yazılı açıklamada, İpsala'ya bağlı Kocahıdır Beldesi Belediye Başkanı Ali Ercan'ın, partilerinin bugünkü grup toplantısına katıldığını belirtti.

AK Parti'ye geçen Ali Ercan'a, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'AK Parti' rozeti takıldığını vurgulayan Budak, şunları kaydetti:

'Sayın Ali Ercan, AK Parti'ye geçmiş bulunmaktadır. Partimize Türkiye genelinde olduğu gibi Edirne ilinde de teveccüh gün geçtikçe artmaktadır. Biz gün geçtikçe büyüyoruz, bu da bizleri mutlu ediyor. Bu katılımlar Sayın Başbakanımızın liderliğinde, AK Partiye duyulan güvenin ve Türkiye'yi bir bütün olarak kucakladığımızın göstergesidir. Katılımın Belediye Başkanımıza ve Kocahıdır beldesine hayırlı olmasını diliyorum.'

(MUH-RC-ÜNS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title