Haberler

AK Parti'den Kamer Genç'e ve Muhalefete Suçlama

AK Parti, AK Parti Milletvekilleri ile Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç Arasındaki Kavgada Genç'i Suçladı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "O Şahıs Kavga İstiyor, Bununla Şöhret Olmak İstiyor" Dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün de, Meclis Başkanvekili'nin Kavga İkliminin Oluşmasına Katkı Göstermemesi Gerektiğini Belirterek, "Kürsüde Konuşan Milletvekillerinin de Diğ...

AK Parti, AK Parti milletvekilleri ile Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç arasındaki kavgada Genç'i suçladı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "O şahıs kavga istiyor, bununla şöhret olmak istiyor" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün de, Meclis Başkanvekili'nin kavga ikliminin oluşmasına katkı göstermemesi gerektiğini belirterek, "Kürsüde konuşan milletvekillerinin de diğer milletvekillerini incitici sözler söylememesi gerekir" diye konuştu.

AK Parti, Meclis Genel Kurulu'nda dün yaşanan kavga görüntülerinde Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'i ve oturumu yöneten Meclis Başkanvekili'ni suçladı. AK Parti Grup Başkanvekili Ergün, parlamentoda kavga olmasını asla tasvip etmeyeceklerini belirterek, "Kavga oluşturacak ortam oluşturmak doğru değil. Meclis Başkanvekili'nin de böyle bir iklimin oluşmamasına katkı göstermesi gerekir. Milletvekilleri kürsüde konuşurken diğer milletvekillerini inciten sözler söylememeli. Milletvekili arkadaşlarımız daha sabırlı davranarak, konuyu başka usullerle halletmeliydi. Başka usuller var. Kavgayla meseleler çözülseydi dünyada çözülmeyecek mesele kalmazdı. Ancak bu kavga Meclis'te ilk defa olmuyor. İnşallah hiç olmaz" değerlendirmesini yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, Kamer Genç'in üslubunu sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi:

"Bu şahıs her fırsatı bulduğunda hem Sayın Cumhurbaşkanı hem Başbakan hakkında haksız yersiz iftiralarla dolu çirkin konuşmalar yapıyor. Dün de arkadaşlarımız kendisini uyardılar. Ancak muhalefet partileri bu çirkin söylemler içindeki şahsa destek verdiler. Bizim arkadaşlarımız aslında oturdukları yerden bu çirkin suçlamalara cevap veriyorlardı. Ancak sürekli hem bu şahıs hem de muhalefet tarafından tahrik edildiler. Biz kavga görüntüsü istemiyoruz. Ama o şahıs kavga istiyor, bununla şöhret olmak istiyor. Muhalefet partileri bu çirkin iftiraları atan şahsa destek vermemelidir." (DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title