Haberler

AK Parti Bartın Milletvekilleri Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ile İbrahim Kayış, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor. Milletvekili Adayları, Amasra ve Kurucaşile İlçelerinde Seçmenlerin Sorunlarını Dinledi.

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ile İbrahim Kayış, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayları, Amasra ve Kurucaşile ilçelerinde seçmenlerin sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ve milletvekili adayları Yılmaz Tunç ile İbrahim Kayış, Amasra ve Kurucaşile ilçelerinde seçmenin nabzını tuttu. Kurucaşile Cumhuriyet Başsavcılığı, Vergi Dairesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ve İlçe Seçim Kurulu'nu ziyaret eden milletvekili adayları, daha sonra pazaryerindeki vatandaşlarla sohbet etti. 22 Temmuz seçimlerinde Kurucaşile esnafının istikrardan yana oy kullanacağına inandıklarını belirten milletvekili adayı Yılmaz Tunç, "Yaptıklarımız ortada. Eğitimde, sağlıkta, ekonomide, sanayide, kısacası tüm alanlarda Türkiye'yi şaha kaldırdık. Ülkemiz için hasta adam deniliyordu. Bakanlar kurulu toplanamıyordu. Öyle bir durumda aldığımız ülkeyi ilk önce acil eylem planıyla tedavi ettik. Şimdi ayağa kalkmış ve koşmaya hazır bir ülke haline getirdik. 22 Temmuz'da bize verilecek yetkiyle Türkiye Avrupa'nın ve dünyanın en büyük ekonomisine sahip olacak. Ülkemizde bu potansiyel var. Ama bu ancak tek başına iktidarla oluyor. Koalisyonlara razı olmuş partilere oylarınızı vererek, hem kendi geleceğinizi, hem de çocuklarınızın geleceğini karartmayın" dedi.

Milletvekili adayları daha sonra Kurucaşile ilçesine bağlı Uğurlu, Tekkeönü, Karaman ve Dizler Mezeci Köylerinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek seçim öncesinde destek istedi. Köy gezilerinin ardından milletvekili adayları Amasra'ya geçerek, seçmenlerle görüştüler.

(MAO-AK)

09.07.2007 16:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title