Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

"Leblebi diyarı" olarak bilinen Çorum'daki leblebi esnafı ile Kore ve Kıbrıs gazileri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak oy kullandı.

"Leblebi diyarı" olarak bilinen Çorum'daki leblebi esnafı ile Kore ve Kıbrıs gazileri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak oy kullandı.

Kentin birçok bölgesinde yer alan kuruyemiş ve leblebi dükkanlarında çalışanlar ile günün belirli saatlerinde Hürriyet Meydanı'daki dernek merkezinde bir araya gelen gaziler, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Leblebi esnafından Hasan Yıldırım (50), Haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", Yaşam kategorisinde Emin Sansar'ın "Bab'da yaşam", Spor kategorisinde de Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" fotoğrafları için oy kullandı.

Leblebicide çalışan Bekir Çınar da Haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", Yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", Spor kategorisinde de Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Galatasaray- Fenerbahçe" fotoğrafları için oy verdi.

Kore ve Kıbrıs gazileri ise tercihlerini Haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un Batı Şeria'nın El-Halil kentinde yaşanan olaylar sırasında İsrailli askerlerin gözaltına alıp, gözlerini bağlayarak götürdüğü çocuğu konu alan "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" ile Elif Öztürk'ün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" adlı fotoğraflardan yana kullandı.

Yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" ile Bruno Bierrenbach Feder'in "Mundari kabilesi" fotoğraflarına oy veren gaziler, Spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" fotoğrafını tercih etti.

Vatandaşlar fotoğrafların her birinin çok değerli olduğunu belirterek, AA çalışanlarını kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Kıbrıs Çorum Kore Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title