Haberler

Söve Fabrikasında Yangın

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA Ataşehir'de bir söve fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda yangın çıktı.

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA

Ataşehir'de bir söve fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatlik çaba sonucunda söndürüldü.

Yangın, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde bir fabrikada 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre dekorasyon malzemesi olarak kullanılan Sövenin üretildiği bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir patlama gerçekleşti. Patlamanın ardından fabrika içerisinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine itfaiye, polis ve tedbir amaçlı ambulans geldi.

YANGIN 1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

İtfaiye erleri tarafından müdahale edilen yangın yaklaşık 1 saatlik çaba sonucunda söndürüldü. Fabrikada yanan söve nedeniyle çıkan siyah dumanlar çevre binaların duvarlarını kararttı. Çevredekiler, yangını büyük ilgi ile izledi. Görgü tanıkları büyük çapta bir patlama yaşandığını daha sonra yangın çıktığını söylediler. Polis, yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karadeniz Ataşehir İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title