Haberler

Samsun'da Sosyal Medya Üzerinden Kesici ve Delici Aletler Satışı Yapan Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden kesici ve delici alet satışı yapıldığını tespit etti. SİBER polisinin tespiti üzerine yapılan operasyonda bir kişi yakalandı ve çok sayıda kesici alet ile diğer malzemeler ele geçirildi.

Samsun'da sosyal medya üzerinden kesici ve delici aletler satışı yapan bir kişi SİBER polisi tarafından tespit edilerek polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden kesici ve delici alet satışı yapıldığının tespit etti. SİBER polisinin tespiti üzerine İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından söz konusu şahsın ikametinde arama yapıldı.Yapılan aramada, 147 adet kesici alet ile faturasız 23 adet traş makinası, 10 adet radyo, 15 adet matkap, 1 adet beton kırıcı ve delici, 2 adet spiral ve 4 adet elektrikli testere ele geçirildi. Ev sahibi hakkında adli işlem başlatıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Emniyet Müdürlüğü Sosyal Medya Samsun Güvenlik Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title