Haberler

Antalya'da ocakta unutulan süt tenceresi panik oluşturdu, apartman sakinleri sokağa döküldü.

Güncelleme:

Antalya'da ocakta unutulan süt tenceresi panik oluşturdu, apartman sakinleri sokağa döküldü.

Antalya'da ocakta unutulan süt tenceresi panik oluşturdu, apartman sakinleri sokağa döküldü.

ANTALYA Antalya'da ocakta unutulan ve yanan süt tenceresi panik oluşturdu, apartman sakinleri sokağa döküldü.

Edinilen bilgiye göre yangın öğle saatlerinde Soğuksu Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki 5 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. Hayvansever bir kişi kedisine vermek için ocağa süt koydu ve dışarı çıktı. Ocakta unutulan tenceredeki süt yandı ve dumanlar çıkmaya başladı. Bina sakinleri daire sahibine ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla eve gelen itfaiye ekipleri açtığı merdivenle balkondan daireye girdi ve ocaktaki tencereyi söndürdü. Eve gelen daire sahibi ise büyük korku yaşadı. Şahsın kedisini beslemek ocağa süt koyduğunu olayın bundan kaynaklandığını söyledi.

Bina sakini Bülent Demirden, "Geçenler dede ocağı açık unutmuş apartmanda yoğun bir gaz kokusu vardı. Bina olarak korktuk. Bugünde ikinci kez aynısını yaşadık. Telefonla ulaşamayınca itfaiyeyi aramak zorunda kaldık. Tedirgin oluyoruz. Nasıl bir durumda karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Kapısını açamadık. Allah'tan başka bir şey olmadı. Büyük yangında çıkabilirdi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak? 9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 9 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title