Haberler

Kartal'da hırsızlar 6 dakikada 1 ton 200 kilo et çaldı

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da bir kasap dükkanındaki soğuk hava deposuna giren giren hırsızlar, etleri elden ele taşıyayak 6 dakikada 1 ton 200 kilo et çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde İstanbul Kartal'da bir kasap dükkanına hafif ticari araçla yanaşan ve sonra kapıyı açan hırsızlar, içerideki soğuk hava deposunda bulunan büyük ve küçükbaş hayvan etlerini elden ele taşıyarak minibüse yükleyip olay yerinden uzaklaştı.

VATANDAŞLAR DEPOYA ÜRÜN YERLEŞTİRİLDİĞİNİ ZANNETTİLER

Sabah kasap dükkanına gelen iş yeri sahipleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Öte yandan kasap dükkanının önünden geçen vatandaşlar dükkan sahiplerinin depoya ürün yerleştirdiklerini zannettiler.

Kartal'da hırsızlar 6 dakikada 1 ton 200 kilo et çaldı

"1 TON 200 KİLOLUK ETİMİZ ÇALINDI"

İş yerlerine geldiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında şoka girdiklerini belirten kasap yetkililerinden Yunus Emre Salman, "Olay yerine yaklaşık 1 buçuk saat sonra geldik. Geldiğimizde kapılar açıktı manzara karşısında şoka girdik. Kamera kayıtlarını izlediğimizde 6 kişilik ekip et deposunu boşaltmışlar. Bu hırsızlık olayının bilen kişiler tarafından planlı bir şekilde yapıldığını düşünüyoruz. Bu kesin planlanmış bir şey 1 ton 200 kiloluk etimiz çalındı. 80 bin liralık bir maddi paraya tekabül ediyor. Bu üzücü bir durum biz bu olayı yaşadık İnşallah başkası yaşamaz. Vatandaşlardan görenler var ama vatandaş nereden bilsin biz sanarak olaya hiç karışmayarak geçip gidiyorlar" diye konuştu.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızlar hafif ticari aracı depo kısmının kapı bölümüne yaklaştırıyorlar kapıyı açarak soğuk hava deposunda bulunan etleri elden ele araca yüklüyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title