Haberler

3 Yaşındaki Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürüldü

İzmir’de polis, ağlama sesi üzerine girdiği evde kanlar içinde yatan Müzeyyen Laçin’in 3 yaşındaki oğlunu, cesedin başında ağlarken buldu.

İzmir'de polis, ağlama sesi üzerine girdiği evde kanlar içinde yatan Müzeyyen Laçin'in 3 yaşındaki oğlunu, cesedin başında ağlarken buldu.

İzmir'in Tire ilçesinde yalnız yaşayan Müzeyyen Laçin, 3 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldürüldü. Dehşete düşüren olay, olaydan saatler sonra ortaya çıktı.

İddiaya göre, aslen Ankaralı olan 28 yaşındaki Müzeyyen Laçin, uzun süredir Tire'de Turan Mahallesi Selvili Mescid Sokak adresindeki evde 3 yaşındaki oğluyla beraber kiracı olarak yaşıyordu. Komşuları ve arkadaşları tarafından en son Pazartesi günü görülen kadından bir daha haber alınamadı.

Bugün akşam saatlerinde evden ağlayan çocuğun sesini duyan komşular, durumdan şüphelenerek polisi aradılar. Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis ekipleri, evde korkunç manzarayla karşılaştılar.

Pazartesi gecesi vuruldu

İlk belirlemelere göre talihsiz kadının Pazartesi gecesi vurulduğu öğrenilirken, 3 yaşındaki çocuğun gün boyu evde annesinin cesediyle kaldığı gerçeği de yürekleri dağladı.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri evde incelemeleri yaparken,. tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlenen Laçin'in erkek arkadaşı olduğu öne sürülen M.B. aranıyor.

Öte yandan, cenaze evden alınarak önce Tire Devlet Hastanesi'ne oradan da detaylı otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Müzeyyen Laçin'in 3 çocuk annesi olduğu ve 2 çocuğunun memleketinde yaşadığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Tire 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title