Haberler

19 Milyon Dolar Kazanan Talihli, Parası Bitince Banka Soydu

Güncelleme:

ABD'de 20 yıl önce oynadığı piyangodan 19 milyon dolar kazanan şanslı adam, kötü alışkanlıkları nedeniyle parasının hepsini kaybetti. Parasız kaldığı için banka soyan adam, polis ekipleri tarafından yakalanarak hapse atıldı.

Amerika California'da yaşayan güvenlik görevlisi Jim Hayes isimli adam 20 yıl önce oynadığı piyangodan 19 milyon dolar kazandı. Kısa sürede hayatı değişen Jim, lüks bir hayat yaşamaya başladı ve uyuşturucu bağımlısı oldu.

James; Ferrari, Porsche gibi pahalı arabalara bindi, Las Vegas'ta kumar oynama alışkanlığı kazandı.

19 Milyon Dolar Kazanan Talihli, Parası Bitince Banka Soydu

BANKA HESAPLARINA EL KONULDU

Eski karısının açtığı dava sonrası kazandığı ikramiyenin yarısını karısına vermek zorunda kaldı. Yaşadığı lüks hayat sonucu borçlanmaya başlayan Jim'in bazı hesaplarına el konuldu.

Son olarak bir, bir kompleskte kiraya verdiği bir dairesi kalan Jim, kiraya verdiği dairenin ruhsal hastalıkları bulunan bir kiracı tarafından ateşe verilmesi üzerine hiçbir şeyi kalamadığını, 35 iş başvurusu yaptığını ama hiçbirinden geri dönüş alamadığını söyledi.

19 Milyon Dolar Kazanan Talihli, Parası Bitince Banka Soydu

10 KEZ BANKA SOYDU

Uyuşturucu bağımlısı olan Jim, 10 kez banka soygunu yaptı. Polis tarafından, terkedilmiş bir garajda bulunup gözaltına alındı.

Sekiz ay hapiste kalan Jim, çıktıktan sonra hapis yatmanın çok zor olduğunu ama hapiste yattığı için mutlu olduğunu çünkü hapis sayesinde uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğunu ve yeni hayata başladığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri California Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title