Haberler

14. Bursa Kitap Fuarı" 19 Mart'ta Başlayacak

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Bursa Kitap Fuarı", 19-27 Mart tarihlerinde yapılacak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Bursa Kitap Fuarı", 19- 27 Mart tarihlerinde yapılacak.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecek fuarda, 80 kültür etkinliğinin yanı sıra imza günlerinde çok sayıda yazar, okurlarıyla bir araya gelecek.

Etkinliklere Sinan Meydan, Orhan Karaveli, Onur Öymen, Orhan Çekiç, Hanefi Avcı, Gülten Dayıoğlu, Cemalnur Sargut, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Ahmet Nesin, İlber Ortaylı, Üstün Dökmen, Pelin Çift, Tuna Kiremitçi gibi çok sayıda şair, yazar ve bilim insanı katılacak.

Fuarda yapılacak söyleşi ve panellerde, sosyolojiye önemli katkıları bulunan merhum yazar Cemil Meriç anılacak.

Etkinlikler kapsamında 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde oyuncu Mert Fırat ile gazeteci Bahadır Çuhadar'ın yer alacağı söyleşi olacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Türkiye 27 Mart Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title