Haberler

1. Halka Açık Bireysel Bowling Turnuvası Sona Erdi

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, dünyanın eğlencesini sunan Crazy Games tarafından düzenlenen, “1. Halka Açık Bireysel Bowling Turnuvası” sona erdi.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, dünyanın eğlencesini sunan Crazy Games tarafından düzenlenen, "1. Halka Açık Bireysel Bowling Turnuvası" sona erdi.

Ziyaretçilerine markalı ve hesaplı alışverişin yanı sıra eğlenceyi de aynı anda sunan Kahramanmaraş Piazza'da, Crazy Game mağazasına başvuru yapan ziyaretçiler arasında gerçekleşen "1. Halka Açık Bireysel Bowling Turnuvası"nda iyi oynayanlar birbirinden değerli ödüllerin sahibi oldular.

Turnuva sonucunda ilk üç dereceye girmeyi başaranlara madalyaları verildi. Ayrıca, birinciliği elde eden İbrahim Çiçek laptop bilgisayar, ikinci olan Mustafa Kuzhan tablet pc ve turnuvayı üçüncü sırada bitiren Abdullah Güler fotoğraf makinesi sahibi oldu. Kazananların da kaybedenlerin de hoşça vakit geçirdikleri turnuvada dereceye giren ilk 60 katılımcıya da sürpriz hediyeler ve çeşitli ödüller verildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title