Haberler

Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü Filmi

Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Sauron'un güçleri insan ırkına karşı son kuşatmada Gondor'un başkenti Minas Tirith'e saldırıyor. Etkisiz bir vekilharcın gözetimindeki bir zamanların görkemli krallığı, kralına hiçbir zaman böylesine umutsuzca ihtiyaç duymamıştır. Acaba Aragorn, damarlarında akan gerçeği kabullenerek kaderiyle yüzleşmek için harekete geçme cesaretini kendisinde bulabilecek midir?

Gandalf, çaresizlik içinde Gondor'un dağılmış güçlerini harekete geçirmeye çalışırken, Théoden de Rohan'ın savaşçılarını savaşa hazırlamakla uğraşmaktadır. Eowyn ve Merry'nin de aralarında saklanmakta olduğu insan orduları, cesaret ve sadakat duygularına karşın, krallığı tehdit eden düşmanla denk güçte değildir.

Büyük zaferler büyük fedakarlıkların ürünüdür. Verilen kayıplara rağmen kardeşlik büyük savaşa doğru ilerlemektedir. Amaç, Sauron'un dikkatini dağıtarak Frodo'nun arayışını tamamlamasını sağlamaktır. Tehlikelerle dolu düşman topraklarındaki yolculuk sırasında Frodo, Sam ve Gollum'a daha çok güvenmek zorunda kalacaktır. Zira yüzük, sadakatini ve nihayet insanlığını sınamaya devam etmektedir.

Yönetmen: Peter Jackson

Senaryo: Frances Walsh, J.R.R. Tolkien

Oyuncular: David Aston, Sean Astin, Alexandra Astin, Noel Appleby, Noel Appleby

Filmin Türü: Fantastik, Aksiyon,

Orijinal Adı: Lord of the Rings: The Return of the King, The

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: ABD/Yeni Zellanda

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 201 dk.

Resmi Sitesi: http://www.derherrderringe-film.de/

Vizyon Tarihi: 19.12.2003

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title