Haberler

Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası Sona Erdi

Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası, bugün yapılan yarışlarla sona erdi.

Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası, bugün yapılan yarışlarla sona erdi.

Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Moldova, Sırbistan, Güney Kıbrıs ve Arnavutluk'tan 78 sporcunun katıldığı şampiyonanın son ayağı Edirne-Havsa-Uzunköprü istikametinde yapıldı. 130 kilometrelik parkurdaki yarışlar sonunda, genç erkeklerde Batuhan Özgür birinciliği, Bulgaristan'dan Genov Nikolay ikinciliği ve Türk Milli Takımı'ndan Alihan Demirbağa üçüncülüğü elde etti.

Genç kızlarda Türk Milli Takımı'ndan Ayşe Çakır birinci, Sırbistan'dan Milica Rakic ikinci ve Jana Jolovic üçüncü sırada yer aldı.

Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen ödül törende sporcuların madalya ve ödüllerini AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Edirne Vali Yardımcıları Mustafa Karslıoğlu, Mustafa Serdar Bakır, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak ile federasyon yetkilileri verdi.

Batuhan Özgür, gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu bir parkuru başarıyla tamamladığını söyledi.

Türkiye'yi uluslararası bir yarışta temsil etmekten mutluluk duyduğunu aktaran genç sporcu, "Hava çok sıcaktı zorlandık ama birinciliği ülkemize kazandırdık" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Yunanistan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title