Haberler

Yamaç Paraşütü Kartepe'de Yapılır

Kartepe Belediyesi spor faaliyetlerinin içerisine yamaç paraşütünü de katarak spor branşını 15’e yükseltti.

Kartepe Belediyesi spor faaliyetlerinin içerisine yamaç paraşütünü de katarak spor branşını 15'e yükseltti.

15 farklı branşla sportif faaliyetlerine devam eden Kartepe Belediyesi, bünyesine yamaç paraşütünü de dahil ederek, branş sayısını 10'a yükseltti. Kartepe Yamaç Paraşütü Kulübü sporcuları desteklerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ettiler. Kartepe Belediyesi Yamaç Paraşütü Kulübü Hocalarından Burak Horozoğlu, "Bin 200 metreden uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Kuzey rüzgarlarıyla kalkış yapmaya müsahit bir alandayız. Marmara Bölgesinin en yüksek kalkış alanında bulunuyoruz. Hava sıcaklığına göre 15-35 dakika arasında uçuşlar yapabiliyoruz. En son uçuşumuzda 18 km uzağa gittik. Marmara Bölgesi'nde pilotları her zaman buraya bekliyoruz. İstedikleri zaman bizlere ulaşabilirler. Bizler rehberlik yapabiliriz. Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e de teşekkür ediyoruz. Bizlere iki tane iniş alanı tahsis etti" dedi.

Kartepe Belediyesi Yamaç Paraşütü Kulübü sporcularından Mustafa Moral ise, "4 yıldır bu sporu yapıyorum. Daha önce Ordu'da yapıyordum. Buranın manzarası daha güzel. Sapanca ve Körfez manzarası eşliğinde uçuyorsunuz. Bütün pilot arkadaşları buraya bekliyoruz. Katkılarından dolayı Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez ve ekibine teşekkür ediyorum. Buraya gereken bütün desteği verdiler" diye konuştu.

Kartepe'de adrenalin yüklü tüm doğa sporlarına her türlü desteği veren Kartepe Belediyesi, fiziki yapısı ve eşsiz güzelliğiyle sadece kayak ve diğer kış sporları değil, yamaç paraşütü olanaklarını da sunarak, sporcularına ve bölgeye gelen tatilcilere farklı aktivitelerle buluşturmaya devam edecek. Doğa sporlarının turizm pastasında son yıllarda önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Belediye Başkanı Üzülmez, "Kulüp yetkililerimiz ve uzmanlar deneme uçuşlarını gerçekleştiriyor. Hava koşullarına göre değişmekle birlikte Kartepemiz bu spor için uygun tüm koşulları sağlıyor. Hedefimiz, bu branşta da başarılı sporcular yetiştirmek ve Kartepe turizmine açmak. Kartepe de Gökyüzüne Yolculuk, deneyenlerin nefesini kesecek. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Üzülmez Marmara Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title