Haberler

Vali Yerlika'nın Halı Saha Performansı Beğeni Topladı

Tekirdağ'da 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında doktorlar arası halı saha maçı düzenlendi.

Tekirdağ'da 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında doktorlar arası halı saha maçı düzenlendi. Devlet hastanesi doktorlarının bulunduğu takımda oynayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın performansı beğeni topladı.

14 Mart Tıp Bayramı'nda Vali Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yakup Çağ, Tabip Odası Başkanı Dr. Abdullah Önen, Tıp Fakültesi ve Devlet Hastanesi doktorları, halı sahada futbol maçında bir araya geldiler.

Karşılaşma öncesi, Tıp Bayramı nedeniyle doktorların Tıp Bayramını kutlayan Vali Ali Yerlikaya, hekimler ile fotoğraf çektirdi.

Çekişmeli geçen maçta, Vali Ali Yerlikaya'nın da yer aldığı devlet hastanesi hekimlerinden oluşan takım, karşılaşmayı 8-6 kazandı.

Müsabakayı izleyenler arasında, NKÜ Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ile Tıp Fakültesi öğretim görevlileri ve Tıp Fakültesi öğrencileri de yer aldı. Maç sonunda oyunculara baklava ikramı yapıldı.

15.03.2013 11: 39: 02

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

tıp bayramı Tekirdağ 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title