Haberler

Vali Çınar'dan Hizan'a Ziyaret

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, Hizan ilçesini ziyaret etti.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, Hizan ilçesini ziyaret etti.

Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Çınar, ilçe merkezinde esnafla da bir araya geldi. Daha sonra belediyede incelemelerde bulunan Çınar, Hizan Öğretmenevi konferans salonunda muhtar ve güvenlik korucularıyla buluştu. Çınar, bölgenin terör belasından tamamen kurtulması için gereken çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, "Bizim işimiz hem çok zor hem de çok kolay. Biz toplumla uğraşıyoruz, bu çok şerefli bir iştir. Eğer ihmal edersek topluma haksızlık etmiş oluruz. İşimizi yaparsak topluma hizmet etmiş oluruz. Eğer biz işimizi yapmasak, toplumun bize hakkı geçer ve kul hakkı da çok zor bir vebaldir. Eskiden kravatı takan ve kafaya şapkayı geçirerek sokakta geçerken, 'herkes ayağa kalksın ve bana saygı göstersin' diyen bir devlet anlayışı vardı. Ama şimdi ben vali olarak ve bütün arkadaşlarımız, vatandaşa hizmet etmeyi kendimiz için büyük bir şeref olarak görüyoruz ve öyle davranıyoruz. Bu önemli bir değişim. Önceleri, devlet sağcı solcu kim varsa içeri atıyordu. Düşünün Recep Tayyip Erdoğan dahil bütün liderleri içeri atmışlar, öyle bir devlet anlayışı vardı. Bunlar çok önemli şeyler, şimdi ise herkes özgür konuşabiliyor" diye konuştu.

Tüm terör örgütlerini dış devletlerinin Türkiye'nin başına saldığını söyleyen Çınar, "Bir adamın şehrini bombalarsan, çoluk çocuğunu ve yaşlı demeden herkesi öldürürsen, o halkın insanları normal davranabilir mi? Onu da hemen kullanıp, dini terimler söyleyerek ellerine silahlar verip bizim üstümüze saldılar ve hala salıyorlar. Suriye'ye aynısını yaptılar ve başardılar, şimdi hepsi yurtlarından oldular. Sadece denizde boğulan Suriyeli sayısı 10 bini geçti. Şimdi ayakta kalan bir Türkiye var, onu da yıkmaya çalışıyorlar. Tüm terör örgütlerinin amacı Türkiye'yi yıkmak, buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. İlçeniz çok güzel, sahip çıkın, teröre teslim etmeyin" dedi.

Daha sonra Hizan Kültür Merkezinde yapılan kütüphaneyi gezen Vali Ahmet Çınar, güvenlik güçlerini ziyaret ederek ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Bitlis Hizan Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Bakmadan Geçme

Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 4 Haziran Güncel Akaryakıt Fiyatları: Motorin, Benzin ve LPG'ye İndirim mi, Zam mı Var? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title