Haberler

Uludağ Üniversitesi Spor Yatırımları İçin Büyükşehir'le El Ele

Uludağ Üniversitesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bir dizi hizmetin daha yolunu açtı.

Uludağ Üniversitesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bir dizi hizmetin daha yolunu açtı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in de katıldığı törende, spor alanında işbirliğini öngören protokolü imzaladı. UÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı'nda gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinin giderek güçlendiğini ve aşama aşama bunu hayatın her alanına yayacaklarını söyledi. Göreve gelirken şehirle bütünleşen ve her açıdan şehrin kalkınmasında faal olarak rol alan bir üniversite olmayı hedeflediklerini hatırlatan Rektör Prof. Dr. Ulcay, "Bu sözlerimizi yerine getirmek için büyük çaba harcıyoruz. Kalkınma Bakanlığı'nda planladığımız yatırımları anlatıp destek istiyoruz. Üniversitemiz üç yıl içinde şantiyeye dönecek ve büyük yatırımları öğrencilerimizin, üniversitemizin ve Bursalıların hizmetine sunacağız. Bugün burada imzaladığımız spor alanındaki işbirliği protokolü de bunlardan biridir. Bursa Büyükşehir Belediyesi spor yatırımları ve etkinlikleri konusunda üniversiteye destek verecek. Bu işbirlikleri artarak devam edecek" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Uludağ Üniversitesi ile örnek işbirliklerine imza attıklarının altını çizerek, imzalanan protokolle şimdi de "Sağlık ve Spor Kenti Bursa" hedefine doğru yürüyeceklerini ifade etti. Altepe, "Bugün yaptığımız protokol, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi'nin kullanımında veya mülkiyetinde bulunan spor tesislerinin, sosyal yaşama alanlarının ortak kullanımı ile üniversite gençlik faaliyetleri kapsamında tüm öğrencilere ve üniversite akademik-idari personeline yönelik her türlü sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerin birlikte düzenlenmesi, yaygınlaştırılması ve geliştirmesini hedeflemektedir. Bu örnek işbirliğinin hayırlı olmasını dilıyorum" dedi.

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, "Üniversitemizin, yeni bir ruh hali ve yeni bir açılımla şehirle bütünleşmesine siyaset kurumu olarak destek veriyoruz. Çok önemli çalışmaların arefesindeyiz. Spor etkinlikleri ve spor altyapısının gerçekleşmesi için başlattığımız çalışmalar var. Üniversitemiz inşallah en iyi fiziki donanımlarla geleceğin nesillerini yetiştirecek" şeklinde konuştu.

Protokol kapsamında üniversite ile Büyükşehir Belediyesi ayrıca, fakülte, yüksekokul, başkanlıklar ve merkez birimlerde bulunan akademik, idari personel ve öğrenciler ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde yer alan teknik adam, antrenör, teknik sorumlu, eğitimci ve idari personelden de karşılıklı yararlanacak.

AKROBATİK CİMNASTİK GÖSTERİSİ

Rektör Ulcay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, konuklarla birlikte spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Misafirler daha sonra Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin akrobatik jimnastik gösterisini seyretti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uludağ Üniversitesi Hüseyin Şahin Recep Altepe Yerel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title