Haberler

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi A Grubu'nda Karamürsel Gençlik Spor Kulübü ile Sivas Gençlik arasında oynanacak karşılaşma, rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle tatil edildi.

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi A Grubu'nda Karamürsel Gençlik Spor Kulübü ile Sivas Gençlik arasında oynanacak karşılaşma, rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle tatil edildi.

Karamürsel Spor Salonu'ndaki müsabaka oynanacakmış gibi bütün hazırlıklar yapıldı. Maçın hakemleri Ahmet Yaker, Gülşah Dibep ve ev sahibi basketbolcular, maçın başlama saati olarak belirlenen 14.00'den önce saha çıktı.

Kurallar gereği 15 dakika sahada beklenilmesinin ardından hakem Yaker, rakip takım sahada yer almadığı için maçı tatil ederek soyunma odasına gitti.

Sivas takımının hava şartlarından dolayı ilçeye gelemediği belirtilirken, maçla ilgili duruma federasyon tarafından karar verileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Karamürsel Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title