Haberler

Turgut Özal'da Üç Park Açılıyor

Yenimahalle Belediyesi park ve yeşil alan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi park ve yeşil alan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu Batıkent'in gözde yerleşim bölgelerinden olan Turgut Özal Mahallesi'nde üç yeni parkı hizmete açacak olan Yenimahalle Belediyesi, ilçeyi yeşile boyamaya devam ediyor.

Arif Gökdemir Parkı, Vosvos Parkı ve Avukat Özdemir Özok Parkı'nı Turgut Özal Mahallesi'nde açılacak. 22 Eylül Pazar Günü yapılacak olan Vosvos Parkı'nın açılışına Volkswagenler gelecek ve eşsiz renkleri ile park alanını, şölen alanına çevirecek. Ailelerin huzur ve rahatı açısından yeşil alanlarına yenilerini eklemeye devam eden Yenimahalle Belediyesi, açılış günü çocukların eğlenmesi için çeşitli etkinliklerde de bulunacak.

"YENİMAHALLE'Yİ YEŞİLE BOYUYORUZ"

Yeşilliği ile tüm vatandaşları büyüleyen ve en önemli sosyal yaşam alanlarından biri olan parkların açılışına tüm vatandaşları davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Herkesin güvenle ve rahatça eğlenebileceği parklarımızın açılışını yapmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Yenimahalle Belediyesi sınırları içerisinde bulunan tüm kamusal alanları yeşil alan ve park olarak halkımıza emanet ediyoruz. Parklarda vatandaşlarımız tereddüt etmeden, güvenli ve huzur içinde hoşça vakit geçirebilecekler" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Turgut Özal Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title