Haberler

Tiyatro ile İlk Kez Buluştular

Ardahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu, kırsaldaki köy okullarında okuyan öğrencileri ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturdu.

Ardahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu, kırsaldaki köy okullarında okuyan öğrencileri ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturdu.

İlk kez tiyatro gösterisi izleyen Ardahan Merkeze bağlı Nebioğlu ile Bayramoğlu köyü ilkokulu öğrencileri heyecanlarını gizleyemedi. Meyve bahçesi adlı Tiyatro oyununu izleyen çocuklar, öğretmenler ve öğrenci velileri, oyunu çok beğendiklerini söyleyerek mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Nebioğlu ile Bayramoğlu köyü İlkokulu öğrencileri, ilk kez tiyatro gösterisi izlediklerini söyleyerek, "Çok güzeldi, çok beğendik. Yalan ve yalancılığın kötü olduğunu öğrendik." dedi.

Ardahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu üyelerinden Ceren Odabaşı, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrencilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, "Ardahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu olarak böyle aktivitelere devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Sıkışan eğitim sistemi ve yaşamın diğer alanlarında kendilerini ifade edemeyen, sanat ve kültürel değerlerle buluşamayan geleceğimiz olan çocuklarımızı tiyatroyla ve sanatla buluşturmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Özellikle sosyal ve kültürel etkinliklerin oldukça uzağında olan köy ve kasabalarda okuyan çocukların ilk kez tiyatroyla buluşması coşku ve heyecanımızı daha da artırdı" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nebioğlu Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title