Haberler

Terör Saldırılarına Tepki

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Malazgirt’te ailesinin gözü önünde şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız’a yapılan saldırıyı kınadı.

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Malazgirt'te ailesinin gözü önünde şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'a yapılan saldırıyı kınadı.

Antmen, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarına dikkat çekerek, "20 Temmuz 2015 tarihinden bu yana güzel ülkemizi kana boyayanlar, genç çocuklarımızı katleden, güvenlik görevlilerimizi şehit edenler, barış ve çözüm sürecini sona erdirenler, yetmedi mi, yetmeyecek mi, durmayacak mısınız? Bir babayı kızının gözü önünde katledecek kadar mı düştünüz?" dedi.

Hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Antmen, "Derhal, bugün koalisyon çalışmalarının tamamlanarak hükümetimizin kurulmasını, devlet otoritesinin sağlanmasını, barış ve çözüm sürecinin en şeffaf şekilde sürdürülmesini, Türkiye'deki silahlı terör unsurlarının derhal ülke dışına çıkmasını, güzel ülkemiz ve insanlığın en önemli hakkı olan yaşam hakkı için ivedi olarak talep ediyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alpay Antmen Malazgirt Mersin Yerel Haberler

title