Haberler

TBMM'nin Kadın Vekilleri Eskişehir'de

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı ilçesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kadın vekillerini ağırladı.

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı ilçesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kadın vekillerini ağırladı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte Odunpazarı'nı ziyaret eden AK Parti'nin İstanbul Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Belma Satır, Sevim Savaşer, Gülay Dalyan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, bölgede keyifli bir kültür turu gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi Cam Sanatları Merkezi, Lületaşı Müzesi, Eskişehir Sanatları Çarşısı, Kurşunlu Külliyesi ve Odunpazarı Evleri arasında gerçekleştirdikleri kültür turunda, bölge hakkında Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından bilgi alan kadın vekiller, bölgede faaliyet gösteren kadın girişimcilere de büyük ilgi gösterdi.

Konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Odunpazarı'nın kadın girişimcileri ile Türkiye'ye rol model olduğunu vurgulayan vekiller, kadın girişimcilere büyük destek sağlanması konusunda belediyeyi desteklediler.

Odunpazarı'nda gerçekleştirdikleri kültür turu sonrası Şelalepark'ı ziyaret eden İstanbul Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Belma Satır, Sevim Savaşer, Gülay Dalyan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Eskişehir manzarasının tadını çıkardılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Sakallı Eskişehir Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title