Haberler

Spor Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Güncelleme:

Diyarbakır Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Spor Meclisi 3. Olağan Genel Kurulda seçilen Yürütme Kurulu ilk toplantısını yaptı.

Diyarbakır'da 29 Ekim tarihinde yapılan 3. Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Spor Meclisi 3. Dönem 1. Yürütme Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Sümerpark Resepsiyon Salonu'nda yapılan toplantıya; Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Spor Meclisi Eşsözcüsü Av. Metin Kılavuz, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Abdulvahap Saçaklıdır, Kayapınar Belediyesi'nden Serdar Atan, Yenişehir Belediyesi'nden Faik Ökütücü, Bağlar Belediyesi'nden Sabahattin Kızılkan, basın kuruluşları adına Yılmaz Bay, TFFHGD (Faal Hakemler Derneği) adına Nihat Mızrak, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Diyarbakır Şubesi adına Remzi Dayan ve Kenan Aksu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şubesi (TÜFAD) adına Abdulsamed Karakaş ve Abdullah Kızılay, Amatör Futbolcular Derneği adına Mesut Deri, Engelliler Derneği adına M. Emin Baran, Atletizm İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu katıldı.

Eşsözcülerin seçildiği toplantıda yılın spor insanı ödülleri ile 5. Spor Konferansı'nın yapılması tartışıldı. Toplantıda önümüzdeki dönemin planlanması yapılarak, amatör müsabakalarda sporcu sağlığı için ambulans ve sağlık görevlilerinin sürdürülebilir bir şekilde olması için çalışmalar yürütülmesi. Amatör branşların çalışmalarını içeren Amatör Sporlar Evi'nin kurulması. Müessese olmayan ve ekonomik gücü iyi olmayan kulüplerin müsabakalara taşınması için araç tahsisinin yapılması. 5. Spor Konferansı'nın düzenlenmesi gibi kararlar alındı.

Hedeflenen konulara ilişkin çalışma yürütme amacıyla komisyonların kurulduğu toplantıda, özellikle sporcu sağlığı açısından oldukça önemli olan ambulans ve sağlık ekibinin bölgede çözümü için ilgili bakanlıklar nezdinde girişimde bulunulacağı belirtildi. Ayrıca Amatör Evi ve taşımacılık için yerel yönetimler, valilik ve Sivil Toplum Örgütleri ile görüşmelerin yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yenişehir Kayapınar 29 Ekim Yerel Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title