Haberler

Siyad'dan Anlamlı Yardım

Sinop'un Boyabat İlçesinde Eğitim Gören 100 Öğrenciye, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Siyad) Kadıköy Şubesi Tarafından Ayakkabı Yardımı Yapıldı. Boyabat Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda Eğitim Gören İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Camii Kebir Mahallesi Muhtarı Niyazi Öztürk'ün Yardım Talebinde Bulunması Üzerine Siyad Kadıköy Şubesi Yetkilileri Harekete Geçti. İstanbul'da Y...

Sinop'un Boyabat ilçesinde eğitim gören 100 öğrenciye, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Kadıköy Şubesi tarafından ayakkabı yardımı yapıldı. Boyabat Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için Camii Kebir Mahallesi Muhtarı Niyazi Öztürk'ün yardım talebinde bulunması üzerine SİYAD Kadıköy Şubesi yetkilileri harekete geçti. İstanbul'da yaşayan Sinoplu vatandaşlar, 100 çift ayakkabıdan oluşan yardım malzemelerini ilçeye getirerek öğrencilere dağıttı. Yardımın memnuniyet verici ve örnek bir davranış olduğunu belirten muhtar Niyazi Öztürk, SİYAD yöneticilerine teşekkür etti.

(SÖ-SA)

07.04.2007 16:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title