Haberler

Silopi Kaymakamı Yıldız, Veda Etti

İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı'na atanan Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, onuruna verilen iftar yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı.

İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı'na atanan Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, onuruna verilen iftar yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı.

Silopi Grand Otel'de verilen iftar programına 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Attila Şirin, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatma Yıldırım, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Hasan Eken, kurum yetkilileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Yemekte konuşan Yıldız, burada görev yaptığı süre içerisinde amacının ve görevinin, buradaki insanlara kamu hizmetini etkin, verimli ve güzel bir şekilde sunabilmek, onları memnun edebilmek olduğunu söyledi.

Buradaki çalışma arkadaşlarından büyük özveri gördüğünü belirten Yıldız,

"Hiçbir birimi ayırmak istemiyorum. Çok sıkıntılı ve hızlı bir süreç geçtiği için ayrıntılı olarak hepsini tanıyamadık ama tanıyabildiğimiz bütün kurumdaki arkadaşlar kendilerinden büyük şeyler vererek, artı katma değer üretmeye çalıştılar. Tüm Silopi halkından helallik istiyorum" dedi.

Silopi Cumhuriyet Savcısı Turgut Budak da, Yıldız'a yeni görevinde başarılar deliğini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Demirhan/Nail Kadırhan

Yayıncı: Behçet Güngör - ŞIRNAK

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı fatma yıldırım İpekyolu Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title