Haberler

Samsun: AK Parti'den Tiyatro Gösterisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Canik Belde Başkanlığı'nın Düzenlediği Etkinlikte Temaşa Tiyatro Grubu Necip Fazıl Kısakürek'in "Tohum" Adlı Eserini Canlandırdı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Canik Belde Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte Temaşa tiyatro grubu Necip Fazıl Kısakürek'in "Tohum" adlı eserini canlandırdı.

Canik Belediyesi Gençlik Sahnesi'nde düzenlenen tiyatro gösterini, Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç, AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Muzaffer Emuce, AK Parti Canik Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir, Canik belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş izledi. Tiyatro Temaşa'nın birer saatlik iki perde olarak halinde sahnelediği Necip Fazıl Kısakürek'in 'Tohum' adlı eseri, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Maraş'ın Fransız Komiteciler tarafından işgalinin canlandırıldığı tiyatro gösteriminde izleyiciler duygulu anlar yaşadı.

Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir, gösteri sonrası Temaşa Tiyatro grubuna teşekkür ederek, Canik Belde Başkanlığı'nın bundan sonra bu tür etkinlikleri yıl içerisinde devam edeceğini ifade etti.

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title