Haberler

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesinden Başkan Kurt'a Ziyaret

Güncelleme:

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Tekin, Engelliler Komisyonu Başkanı Harun Uluçınar ve komisyon üyeleri, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Engelliler Komisyonu Başkanı Harun Uluçınar ve komisyon üyeleri, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Odunpazarı Belediyesi'nin engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini söyleyen Kazım Kurt, belediye bünyesinde bir engelli birimi kurulacağını belirtti. Başkan Kurt, Eskişehir'de yaşayan engelli vatandaşların araçlarının tamiri için bir atölye kurmayı planladıklarını söyleyerek, engellilerin toplumsal hayata uyumu, katılım sağlamaları ve hayat standartlarının yükseltilmesinin çağdaş ve modern anlayışın gereği olduğunu kaydetti.

Sağlık-Sen bünyesinde kurulan Engelliler Komisyonu Başkanı Harun Uluçınar ise, Başkan Kurt'u komisyon çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Sağlık-Sen Başkanı Abdulbaki Tekin, engellilere yönelik çalışmalarının devam edeceğini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title