Haberler

Polisin Yanından Hızlı Geçince

Trabzon'da alkollü olarak araç kullandığı için polise yakalanmamak için hızla uzaklaşmak isteyen sürücü, durumdan şüphelenen polislerce yakalandı

Trabzon'da alkollü olarak araç kullandığı için polise yakalanmamak için hızla uzaklaşmak isteyen sürücü, durumdan şüphelenen polislerce yakalandı.

Kent merkezinde alkol aldıktan sonra plakası açıklanmayan otomobiline binerek Çömlekçi Mahallesi'ne gelen O.H (35), bu sırada söz konusu bölgede devriye görevi yapan polis ekip aracını görünce, polise yakalanmamak amacıyla hızla uzaklaşmak istedi.

Sürücü O.H'nin hızlı gitmesi üzerine durumdan şüphelenen polisler, bu kişiye "dur" ihtarında bulundu. Bu ihtara rağmen kaçmaya çalışan O.H, takibe başlaşan polislerce kısa sürede yakalandı.

Yapılan alkol muayenesinde 2.36 promil alkollü olduğu anlaşılan O.H, gözaltına alındı. Şüpheli O.H, ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Çömlekçi Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title