Haberler

Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Diyarbakır ile 17 İlçede görev yapan beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla Kayapınar Vehbi Koç Vakfı İlkokulunda düzenlenen toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, "Toplantıya katılımın yüksek olması bizleri umutlandırmıştır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak son 2 sezonda çok başarılı bir şekilde düzenlediğimiz müsabakalara bu yıl daha fazla katılımın olmasını bekliyoruz. Bu konuda tesislerimiz ve personelimizle hazır durumdayız" dedi.

Beden eğitimi öğretmenlerine 2013-2014 sezonunda okul sporları aktiviteleri hakkında bilgilendirildiği toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdür Şükrü Kikizade İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Han, Okul Sporları Koordinatörü Akın Erim ile Okul Sporları İl Temsilcisi İlhami Çetin de katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title