Haberler

Öğrencilerden Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Manisa’nın Kula ilçesi Bekir-Sacide-Filiz Keleşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ’Değerler Eğitimi Projesi’ kapsamında Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Manisa'nın Kula ilçesi Bekir-Sacide-Filiz Keleşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Okul müdürü Ramazan Sümen, "Ziyaretimiz esnasında okulumuz öğrencileri tarafından kurum sakinlerine çiçekler takdim edildi ve öğrencilerin kurumda yaşayan vatandaşlarımızla etkileşimde bulunması sağlandı. Gruplar halinde bakımevi sakinlerinin yaşadıkları odalar rehber nezaretinde ziyaret edildi. Öğrencilere burada bulunan vatandaşlarımızla sohbet edebilecekleri bir ortam hazırlandı. Ayrıca ziyarete katılan okulumuz öğrencileri kurumda yapılan faaliyetlerin tanıtılması amacıyla çeşitli etkinlik atölyelerini gezdi. Öğrencilerimiz bu atölyelerde üretilen ve sunulan eserlerden etkilendiklerini ifade ettiler

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olan ve alanında Türkiye'de tek olma özelliğini taşıyan merkezle ilgili öğrencilere bilgi verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title