Haberler

Nejdet Bardak'tan, Başkan Tokat Ziyaret

29 Ekim kutlamaları kapsamında Milas Belediyesi organizasyonluğunda ilçemizde gelen temsili Atatürk canlandırması gerçekleştiren Nejdet Bardak, Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret etti.29 Ekim akşamı Belediye Başkanı Muhammet...

29 Ekim kutlamaları kapsamında Milas Belediyesi organizasyonluğunda ilçemizde gelen temsili Atatürk canlandırması gerçekleştiren Nejdet Bardak, Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret etti.

29 Ekim akşamı Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile birlikte Cumhuriyet Yürüyüşü'ne de katılan Bardak, yürüyüş sonrası Atapark'ta sarı zeybek oyunu ile halktan yoğun ilgi gördü. Milas'tan ayrılmadan önce Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret eden Nejat Bardak, Milas'ı çok sevdiğini ve belediyenin göstermiş olduğu misafirperverlikten son derece memnun olduğunu ifade etti. Başkan Tokat'ta Nejdet Bardak'a teşekkür ederek, "Kendisine birçok belediyeden 29 Ekim için davet olduğu halde, bizim davetimizi kabul edip ilçemize geldi ve Milaslılarla buluştu. Kendisi ile tanışmak bizim için büyük mutluluk" dedi.

Hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulan ziyaretin ardından Nejdet Bardak ve eşi Milas'tan ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Milas Belediyesi Muhammet Tokat 29 Ekim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title