Haberler

Muğla Valisi İdris Akbıyık'tan yeni yıl mesajı

Güncelleme:

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023 yılında yaşanan doğal afetlerin ve coğrafyadaki hadiselerin herkesi derinden etkilediğini belirterek, devlet ve milletin birlikte güçlü bir şekilde bu zorlukların üstesinden geldiğini ifade etti. Akbıyık, yeni yılda da çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık yayımladığı yeni yıl mesajında 2023 yılında yaşanan doğal afetler ve coğrafyamızda meydana gelen hadiselerin herkesi derinden etkilediğini belirtti.

Vali Akbıyık mesajında, "Yaşanan tüm badirelerin devlet, millet el ele, omuz omuza vererek güçlü bir şekilde üstesinden geliyoruz. İnanıyorum ki tarihin her döneminde olduğu gibi ülkemizin gücünü, yardımseverliğini ve dayanışma ruhunu tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, bundan sonra da aynı kararlılıkla kenetlenmeye devam edecektir. 2023 yılı aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bırakıp, yeni yüzyılına adım attığımız bir yıl oldu. Cumhuriyetimizin 100. Yılını tüm Türkiye'de olduğu gibi Muğla'mızda da 7'den 70'e büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına ülkemizi asırlık hedeflerine taşıyacak Türkiye Yüzyılı vizyonuyla güçlü bir başlangıç yapmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Devletimizin her sektörde üretimi ve istihdamı arttırmak, yatırım ortamlarını iyileştirmek üzere uygulamaya koyduğu teşviklerle hem ülkemiz hem de ilimiz her geçen gün daha da büyümekte ve gelişmektedir. Bu kapsamda ilimizi ve ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacak, gücüne güç, değerine değer katacak çalışma ve yatırımları hayata geçirmek ve her alanda kapsayıcı kamu hizmetlerini etkin bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak için tüm kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde yürütmüş olduğumuz çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir. Bu vesileyle, 2024 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diliyor, Muğlalı hemşehrilerimizin, mesai arkadaşlarımın ve yeni yılı ilimizde geçiren konuklarımızın yeni yıllını en kalbi duygularla kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Akbıyık Muğla Yerel Haberler Doğal Afetler Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title