Haberler

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü Hafız Kal Yarışmasının İlçe Yarışması Tamamlandı

Güncelleme:

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Hafız Kal yarışmasının ilçe yarışması tamamlandı. İlçe Nüfus Müdürü Oğuzhan Okulu, il kategorisinde Köyceğiz'i temsil edecek.

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü Hafız Kal Yarışmasının birinci basamağı ilçe yarışmasını yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığının hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış, farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşların hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacı ile 2024 yılında ülke genelinde düzenlemiş olduğu Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmayan ve çalışmamış olan vatandaşlara yönelik "Hafız Kal" yarışması çerçevesinde Köyceğiz İlçe Nüfus Müdürü Oğuzhan Okulu, İlçe Müftülüğü'nde yapılan yarışmada dereceye girerek yarışmanın ikinci etabı olan il kategorisinde Köyceğiz'i temsil edecek.

Hafız Kal yarışmasında; İlçe etabı, İl etabı, Bölge etabı yapıldıktan sonra ülke geneli etabı ile Türkiye birincisi belirlenecek. Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz yarışmaya katılan Nüfus Müdürü Oğuzhan Okulu'yu tebrik edip, Diyanet İşleri Başkanlığının tefsir takımı ile çeşitli hediyeler takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Köyceğiz Muğla Yerel Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title