Haberler

Mmo Gaziantep Şube Başkanı Küçükparmak Açıklaması

Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak, "Ortadoğu'nun itici gücü olan Türkiye'nin de, daha istikrarlı bir bölgede büyük güç haline gelmesini temenni ediyoruz" dedi.

Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak, "Ortadoğu'nun itici gücü olan Türkiye'nin de, daha istikrarlı bir bölgede büyük güç haline gelmesini temenni ediyoruz" dedi.

Küçükparmak, odalarının Elbistan Temsilciliği tarafından Pınarbaşı Mesire Alanı'nda düzenlenen iftar programında, yaptığı konuşmada, Ortadoğu'daki gelişmelere dikkat çekti.

Küçükparmak, "Türkiye'ye komşu ülkelerde bizide yakından ilgilendiren konular yaşanmaktadır. Suriye ve Ortadoğu'da akan kanı insanlık adına hepimiz üzüntüyle izliyoruz. Ortadoğu'da akan Müslüman kanının biran önce durmasını, Ortadoğu'ya bir istikrar gelmesini ve dolayısıyla Ortadoğu'nun itici gücü olan Türkiye'ninde, daha istikrarlı bir bölgede büyük güç haline gelmesi hepimizin temennisidir" diye konuştu.

7 Haziran'da yapılan seçimleri mesleki açıdan değerlendiren Küçükparmak, meslek ve meslektaşlar adına yeni kurulacak hükümetten geçmişte uygun görülmeyen düzenlemeleri bu dönemde kurulacak hükümetten düzeltilmesini istediklerini belirtti.

Mesleklerinin daha düzenli, bilimsel ve akademik bir yapıya kavuşturulmasını beklediğini vurgulayan Küçükparmak, "Başta mesleki denetimler ve LPG kontrolleri gibi konularda yeni kurulacak hükümetimizin de odamızla birlikte hareket ederek, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın onuru adına güzel çalışmalar yapmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mesleğinde 40. yılını tamamlayan Hacı Çıtak ve Muhittin Kılınç'a, Küçükparmak ve odanın Elbistan temsilcisi Hikmet Türkmen tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Elbistan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title