Haberler

Milas Belediyaspor'lu Mutlucan Milli Takıma Seçildi

25-31 Ocak tarihlerinde Antalya’da yapılan Türkiye Santranç Federasyonu 7 Yaş grubu şampiyonasına katılan Milas Belediyespor Kulübü Sporcusu Toprak Mutlukan, 140 sporcu arasından Türkiye 5’incisi olarak kendi yaş grubu Türk Milli Takımı’na seçilme başarısı gösterdi.

25-31 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılan Türkiye Santranç Federasyonu 7 Yaş grubu şampiyonasına katılan Milas Belediye spor Kulübü Sporcusu Toprak Mutlukan, 140 sporcu arasından Türkiye 5'incisi olarak kendi yaş grubu Türk Milli Takımı'na seçilme başarısı gösterdi.

Elde edilen başarının ardından ailesi ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret eden Toprak Mutlukan, Başkan Tokat'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Küçük sporcu ile birlikte Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret eden Babas

Turnuvaya özel bir hazırlık yapmadan katıldıklarını ifade eden Baba Galip Mutlukan, "Milas Belediye spor Kulübü bünyesinde birçok başarılı ve gelecek vaat eden sporcu bulunuyor. Bu anlamda artık çocuklarımızın özellikle satranç branşında daha profesyonel hocalarla idman yapmalarını talep ediyoruz" dedi.

Başarının kendileri içinde memnun edici bir sonuç olduğunu dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; "Kulübümüz bünyesindeki tüm branşlarda uzmanlaşmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulübümüz şunda bazı çalışmalarını oturttu. Yeni hedeflerimizi yapılanmamızı bir kez daha gözden geçireceğiz. Satranç sporuna verdiğimiz önemle birlikte bu spor ilçemizde popüler bir hale geliyor. Çalışmalarımızda bundan sonra daha profesyonel düşünüp ona göre hareket edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kendisine yapılan ziyarette Toprak Mutlukan'a elde ettiği başarıdan dolayı küçük altın hediye etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Türkiye Antalya Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title