Haberler

Mahalle Sakinlerinden Başkan Kale'ye Teşekkür

İncirliova Atatürk Mahallesi Aydınlık Evler Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Zerrin Demiröz, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan çocuk oyun parkı ile spor ünitesinden dolayı teşekkür etti.

İncirliova Atatürk Mahallesi Aydınlık Evler Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Zerrin Demiröz, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan çocuk oyun parkı ile spor ünitesinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş; "Belediye Başkanımız Gürşat Bey'in göreve gelmesiyle birlikte ilçe genelinde başlatılan çocuk oyun parkı ve sosyal tesis çalışmalarını takdirle karşıladık. Bizler de Atatürk Mahalle Sakinleri olarak mahallemize bir adet çocuk oyun parkı ve sosyal tesisin kazandırılması için talepte bulunduk. Sağolasın başkanımız talebimizi yerinde bularak çalışmalar başlattı. Kendisine teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kale, "Atatürk Mahallemiz gelişime açık olan bir mahalledir. Buradaki yapılaşmaya orantılı olarak park ve sosyal tesis alanı maalesef yok denilecek kadar az. İncirliova Belediyesi olarak Aydınlık Evler Yönetim Kurulu'nun yer tahsis talebine olumlu yanıt vererek burada bir adet parkın yapımını gerçekleştirdik. Ancak, mahallemiz için bu yeterli değildir. Şuan yer tespit çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki aylarda mahallemize bir adet daha çocuk oyun parkı ve sosyal tesisi kazandıracağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürşat Kale İncirliova Yerel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title