Haberler

Körfez Belediyesi Maaş Promosyon Sözleşmesi İmzalandı

Körfez Belediyesi ve Vakıfbank arasında yapılan personel maaşları banka promosyon sözleşmesi bugün imzalandı.

Körfez Belediyesi ve Vakıfbank arasında yapılan personel maaşları banka promosyon sözleşmesi bugün imzalandı.

Körfez Belediyesi tarafından yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Vakıfbank ile 3 yıllık sözleşme yapıldı. Belediye işçi ve memurlarının, Vakıfbank ile daha önce yapılan maaş ödeme sözleşmesinin bitiminin ardından, yeniden antlaşma sağlandı. Belediye personeli maaş promosyonu için yapılan ihalede Vakıfbank'ın verdiği teklif uygun görüldü.

Körfez Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Vakıfbank Kocaeli Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz, Vakıfbank Körfez Şube Müdürü Candoğan Doğan katıldı. İmza töreninden önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Baran, banka promosyon ihalesinin şeffaf bir süreç içerisinde gerçekleştiğini belirtti. Baran, ihalenin en yüksek teklifi veren Vakıfbank'ta kaldığını söyledi.

Baran, "Personelimize katkı sağlamak amacıyla Vakıfbank ile promosyon anlaşması yaptık. Belediyemizde görev yapan işçi ve memur olarak toplam 641 personelimiz var. Yaptığımız bu sözleşmeyi Belediye personelimizin lehine gerçekleştirdik. Tüm personelimizin bu promosyon bedelini sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle her iki kuruma anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Baran, Vakıfbank Kocaeli Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz ve Vakıfbank Körfez Şube Müdürü Candoğan Doğan'a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. İmzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Vakıfbank Kocaeli Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz, imzalanan sözleşmeden duyduğu mutluluğu dile getirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vakıflar Bankası İsmail Baran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title