Haberler

Kaymakam Karaman, Hamamlı'yı Ziyaret Etti

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Hamamlı köyünü ziyaret etti.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Hamamlı köyünü ziyaret etti.

Karaman, Hamamlı köyünü ziyaret ederek, yapımı tamamlanan kanalizasyon şebekesi ile doğal arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Çevre yatırımları hakkında yetkililerden bilgi alan Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, devlet imkanlarının genişlemesiyle köylerdeki altyapı hizmetleri ve yaşam standartlarının daha üst seviyelere çıktığını belirtti.

Köylerde altyapı sorunlarının, belli bir plan, proje çerçevesinde çözülmeye başlandığını dile getiren Karaman, şunları kaydetti:

"Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak köylerimizdeki yol ve su gibi sorunları büyük ölçüde çözdük. Kanalizasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Bunlardan Hamamlı köyünde, kanalizasyon şebekesi tamamlandıktan sonra yapılan doğal arıtma tesisi de faaliyete geçti, artık köylerimizdeki evlerden gelen atık suların arıtılmadan çaylara, derelere verilmesi nedeniyle çevre kirlenmeyecek. Pis sular arıtıldıktan sonra tarım arazilerinde kullanılarak verimin artmasına katkı sağlayacak. Kanalizasyonu tamamlanmış ve tesis için yeterli alanı olan her köyde doğal arıtma tesisi yapmayı planlıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf İzzet Karaman Sarıkamış Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title