Haberler

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan Serat'a Plaketli Teşekkür

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat’a Belediye Başkan Yardımcısı olarak bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat'a Belediye Başkan Yardımcısı olarak bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı olarak 4 yıl boyunca Kapaklı halkına hizmet etmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat, "Bundan sonra hizmetlerimize Belediye Meclis Üyesi olarak devam edeceğiz" dedi ve plaket dolayısıyla Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür etti.

2009-2014 döneminde halkın teveccühü ile Kapaklı Belediye Başkanlığı'nı kazandığında Mustafa Serat'ın da Belediye Başkan Yardımcılığı'na getirildiğini anımsatan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Mustafa Serat ile birlikte bir dönem boyunca Kapaklı halkına en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olduk. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı halkımız teveccüh gösterdi ve bizi 3'üncü dönemde de göreve getirdi. Fakat yeni dönemde görev süresi dolan Mustafa Serat Belediye Başkan yardımcılığı görevini Halil İbrahim Erkan'a devretti" ifadelerini kaydetti.

CHP'li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bundan sonraki süreçte Belediye Meclis Üyesi olarak da Kapaklı halkına en iyi şekilde hizmet edeceğinden en ufak şüphem yok" dedi.

Mandalı'nın Mustafa Serat'a teşekkür plaketi verdiği programda Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılarından Adem Sekmen de hazır bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title