Haberler

Kamil Saraçoğlu, Başkan Görmez'den Kur'an Eğitim Merkezi Binası İçin Destek İstedi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i makamında ziyaret, inşaatı halen devam etmekte olan Evliya Çelebi Kur’an Eğitim Merkezi binası için destek istedi.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i makamında ziyaret, inşaatı halen devam etmekte olan Evliya Çelebi Kur'an Eğitim Merkezi binası için destek istedi.

Başkan Saraçoğlu, bir süre önce Kütahya İl Müftülüğü görevine atanan Diyanet İşleri Bakanlığı eski İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Hazırlar'ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Görmez'e şehirle ilgili ilgiler sundu.

Saraçoğlu, ziyarette Evliya Çelebi Kur'an Eğitim Merkezi binasının, Evliya Çelebi Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve halkın desteğiyle yapımı devam eden Evliya Çelebi Kur'an Eğitim Merkezi için destek istediğini ifade etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Evliya Çelebi Mehmet Görmez Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title