Haberler

İstanbul'da trafik kazasında hayatını kaybeden pilot son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Pilot Oğuzhan Dağ, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde pilot üniforması ile son yolculuğuna uğurlandı. Türk Hava Yolları'na girmek için çabalayan Dağ, memleketi olan Düzce'de toprağa verildi.

İstanbul'da kazada hayatını kaybeden genç pilot üniformasıyla son yolculuğuna uğurlandı

DÜZCE - İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Pilot Oğuzhan Dağ, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde pilot üniforması ile son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde bulunan Akıncı SİHA'nın uçuş ekibinde yer alan ve hayali olan havayolu pilotu olmak için Türk Hava Yollarına giren Oğuzhan Dağ, İstanbul Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında Mersinli arkadaşı Ekin Güneş ile birlikte hayatını kaybetti.

Son uçuş eğitimlerini tam başarı ile tamamlayarak, Türk Hava Yolları'nın pilot kadrosuna giren Oğuzhan Dağ, memleketi Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Küpler Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Pilot üniforması tabut üzerine koyulan Oğuzhan Dağ'ın cenazesine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, pilot arkadaşları ve yüzlerce kişi katılım sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Hava Yolları İstanbul Akçakoca Düzce Pilot Havacılık Trafik Kazaları Genel Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title