Haberler

Isparta'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden 259 vatandaş ve 677 öğrenciye bilgilendirme

Güncelleme:

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından aralık ayında gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında 23 iş yeri, kurum ve okul ziyareti yapılarak, 259 vatandaş ve 677 öğrenciye çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

Isparta'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince aralık ayında 259 vatandaş ve 677 öğrenciye çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından aralık ayında vatandaşlara yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde 23 iş yeri, kurum ve okul ziyareti yapılarak, 259 vatandaş ve 677 öğrenciye "siber güvenlik ve telefon dolandırıcılığı, açıktan hırsızlık, KADES aplikasyonları, uyuma, emniyet kemeri takmanın önemi, güvenli internet kullanımı, akran zorbalığı, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı, çocuklar için temel güvenlik kuralları, polis ne iş yapar, trafikte doğru davranış usulleri" konularında bilgilendirme yapıldı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Müdürlüğü Isparta Aralık Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title