Haberler

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi'nde İkinci Sel Dönemi

Güncelleme:

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi'nin gerçekleştirilen 12. dönem ilk toplantısında, yapılan oylama ile İGM Başkanlığına AK Partili Salih Sel seçildi.

Afyonkarahisar'da, İl Genel Meclisi, 30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından yaptığı toplantıda, oylama sonucu AK Partili Salih Sel'i başkan seçti.

Geçici Meclis Başkanı ve divan katip üyelerinin oturumu açmasıyla başlayan toplantı, ilk gündem maddesi Meclis Başkanlığı seçimi oldu. 50 üyenin bulunduğu İl Genel Meclisi'nde, kapalı zarf usulü gerçekleştirilen oylamada, 49 üyenin 37'sinin oyunu alan AK Partili Salih Sel, yeniden başkan seçildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sel, kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Geç toplantımızın nedeni Çay İl Genel Meclisi üyelerimizin mazbatalarını geç almasından dolayıdır. Bu nedenle 12'nci dönem İl Genel Meclisi'nin hayırlara vesile olması temennisiyle bana bu görevi layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 11'inci dönemde birlikte çalıştığımız 15 arkadaşımız var. Geri kalan 35 arkadaşımız yeni seçildi. Ben bu arkadaşlarımızın yeni görevinde başarılar diliyorum. Daha önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de el birliği ile siyaset yapmadan Afyonkarahisar'a hizmet ve yatırım yapmaya devam edeceğiz."

Sel'in konuşmasının ardından katip üyeliği seçimine geçildi.

Katip üyeliklerine ise AK Parti'den aday gösterilen Ömer Tuncay ve Hakkı Tekin seçildi.

Toplantıya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı katıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Salih Sel Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title