Haberler

Geleceğin Sporcuları Şahinbey'de Yetişiyor

Şahinbey Belediyesi tarafından gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmesi için açılan Yaz Spor Okulu büyük ilgi görüyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmesi için açılan Yaz Spor Okulu büyük ilgi görüyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'yle ortaklaşa organize edilen yaz spor okullarında voleybol, futbol, yüzme, satranç, tekvando, halk oyunları, basketbol, karate ve masa tenis branşlarında eğitim gören sporculara özgü sosyal etkinlik ve aktiviteler hız kesmeden devam ediyor.

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte tatil olan öğrenciler özellikle futbol yaz okuluna rağbet gösteriyor. Şahinbey Stadı'nda yapılan antrenmanlara katılan öğrenciler profesyonel antrenörler eşliğinde futbol oynamayı ve takım çalışmasını öğreniyor.

Çocuklarının antrenmanlarını izlemeye gelen veliler yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını Şahinbey Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları'nın çocukların hem beden hem de zihin gelişimine katkı sağladıklarını belirtti.

Futbol okullarında eğitim gören geleceğin yıldızları ise eskiden sokak aralarında asfaltta top oynarken, şimdi Şahinbey Belediyesi'nin hemen her mahallede yaptırdığı halı sahalarda top koşturduklarını ve açılan yaz okullarına da her yıl katıldıklarını bildirdi.

Açıklamada, Şahinbey Belediyesi Yaz Okullarına şu ana kadar 9 branştan 740 öğrencinin başvurduğu 175 öğrenciyle en çok öğrencinin futbol okuluna başvuru yaptığı belirtildi.

Devam eden Yaz Spor Okulu'na kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafla Şahinbey Stadı'nda yer alan kayıt masasına başvurmaları yeterli oluyor.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title